Dobry obiad, czyli gdzie zjeść w Nałęczowie, podczas wakacji

Poza daniami z karty, każdego dnia w godzinach 17.00-20.00 serwujemy obiadokolacje, które składają się z zupy, dania głównego i deseru.

Menu obiadokolacji zawsze układamy z tygodniowym wyprzedzeniem.

Danie główne proponujemy w dwóch wariantach; mięsnym i bezmięsnym. Jeżeli mamy gości na dietach, to tak przygotowujemy warianty, żeby dania spełniały wszystkie wymogi diet.

W tym tygodniu serwowaliśmy krem z selera, z dodatkiem żurku i chrzanu.
Był również krem ze szczawiu z nadziewanym jajkiem.
W środę będzie zupa rybna ucha.

Pojawi się dworski schab pod beszamelem, polędwica pieczona w sianie, ratatouille, czy nadziewany bakłażan.

Nie zabrakło pierogów z malinami, cynamonowego sernika, musu czekoladowego z karmelizowaną pomarańczą.

W przyszłym tygodniu zaplanowaliśmy między innymi; bulion z kaczki, z ravioli oraz krem z groszku z kozim serem i miętą.

Będzie bufet dań z grilla. Pojawią się lody pietruszkowe, tarta cytrynowa, flan.

Wszystkie osoby, które przebywają na wakacjach, lub mieszkają na Lubelszczyźnie i mają ochotę spróbować tych potraw, zapraszamy do kontaktu telefonicznego pod numerem 512-371-309.

Recepcja dysponuje rozpiską obiadokolacji na cały tydzień i udzieli Państwu pełnych informacji na temat menu. Zapisy na obiadokolacje przyjmujemy do godziny 10.00 danego dnia.

Osoby, które preferują szerszy wybór, zapraszamy do składania zamówień a la carte.

Rezerwacji stolika można dokonać mailowo; [email protected] lub telefonicznie 512-371-309

Zapraszamy do stolików w sali głównej, w oranżeriach i w ogrodzie.